Recenze na pánské trekové boty
Pánské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Pánské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
Skvělé boty.
Výborná obuv na vysokohorskou turistiku. Obuv díky svému polstrování pohodlná, netvoří se oděrky ani otlaky a to ani při prvním použití.
Nejsou to moje první boty Keen, ale už teď vím, že jsou to poslední. Kvalita obuvi Keen šla hodně dolů.
tentokrát trochu salomon sklamal jedna bota není tak ůplně bez varhan na boku nebudu to řešit ,ale mohlo to být bez varhan jako ta druhá ta je super
Zatím mám boty krátce, koupila jsem podle recenzí. Potřebovala jsem o číslo větší, než mi vyšlo v doporučení velikosti na webu.
V botech jsem vyrazil zatím jednou. Padly na poprvé. Měl jsem strach, že než boty sednou, budou puchýře, ale obavy byly zbytečné.
Určitě doporučují
Topánky sú veľmi pohodlné a kvalitné.
Vypadají kvalitně
váš dotazník na hodnocení produktu je dost brzy, boty se musí nejdříve "zaběhnout", musí se srovnat s nohou, zvl. když to nejde vyzkoušet přímo v prodejně, no zatím dobrý..
.....boty Salomon mně doporučila dcera, má od této zn asi již 3 pár, mám od vás pohorky Bennon a tam se při malém šlápnutí do vody dostává vlhkost dovnitř boty a při zavazování mně odpadlo vrchní otevřené poutko na tkaničku.....
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »