Recenze na pánské trekové boty
Pánské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Pánské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
Kupovala jsem synovi.Je spokený.
Ve slevě slušná cena, za plnou cenu nesmysl (nemá vibram a není kožená) . Černá podrážka Michelin má v sobě drobné bílé tečky, což trochu kazí celkový dojem z jinak hezké boty nejen do terénu, ale i do města.
Na nohu dobře sednou a chodí se v nich pohodlně.
velmi kvalitní boty, jen v zimě (když stojím a fotím třena hodinu) jde přes jazyk chlad, ale při chůzi to jsou skvělé boty
Přidáno: 5. ledna 2025
(naposledy upraveno 22. ledna 2025)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
Sedí skvěle.
Zakoupena špatná velikost a po svátcích bez problemů v prodejně vyměněno.
Cena s vánoční slevou.
Boty jsem kupoval na poslední chvíli před výletem do Albánie, kde nás čekaly dva kratší přechody na těžko. Hned první obutí dalo za pravdu zvěstem, že v AKU používají kopyto, díky kterému jejich boty výborně sedí.
Boty se osvědčily na většině povrchů. Skvěle tlumí došlap na asfaltu i kamenech, jsou dost suverénní při rychlých sestupech suťovisky i pěšinami zasypanými listím. Při pětihodinovém boji se středomořskou makchií zcela deklasovaly La Sportivy Aequilibrium Hike, které skončily nehezky prodřené na špici.
U bot, které se italští marketéři snaží prodávat jako zimní, ale zarazí totální absence přilnavosti na mokru; o sněhu a ledu nemluvě. Jistý krok, který dávám běžně na obdiv, dostal krutý políček při prvním došlápnutí na vlhký kámen uprostřed potoka. Díky tomu ale mohu potvrdit, že sušení nad ohněm zvládají bez obtíží.
Každému, kdo hledá boty, ve kterých půjde v pátek z práce rovnou za zábavou a v sobotu naváže výletem, můžu Rapidy EVO Gtx doporučit. Budou mu výborně sloužit i slušet.
výborně sedí téměř na každé noze, mám i nízkou variantu ,
polovysoké jsou lepší o půl čísla větší