Recenze na pánské trekové boty
Pánské trekové boty podle zkušeností ostatních.
Nejoblíbenější výrobci
Pánské trekové boty podle nejoblíbenějších výrobců.
Vypadají hezky jsou pěkně lehké a přitom teplé
Lehké a pohodlné
Přidáno: 12. ledna 2025
(naposledy upraveno 12. ledna 2025)
Zakoupeno v RockPoint.cz
Topánky sú výborné.
Ceny
the shoes broke down after one use
Před lety jsem si pořídil stejný model, ale už jsem prošoupal podrážky a tak jsem si koupil ten samej. V botách jsem nachodil spoustu kilometrů (především v chladném a vlhkém počasí) a nedám na ně dopustit. Líbí se mi i ten "safari" design, kterej mi sedí k oblečení na ven. Prostě dobré boty do nepohody, za jakž takž přijatelnou cenu. Do dražších už se mi nechtělo.
Neskutečně kvalitní
Měl jsem před lety nízké trekovky Meindl, model Texas Pro.
Ty sice nebyly s Goretexem, ale zato měli podešev Vibram.
Na noze seděly parádně.
Tyto trekovky Meindl Ontario jsou sice s GTX, ale podešev Meindl (vzorek podrážky) je vizuálně o dost horší než osvědčená Vibram.
Dále mě nemile překvapilo posunuté šněrování, u předchozích bot bylo blíže ke špičce bot. Na obrázku jsem si toho bohužel nevšiml. Na noze mi vůbec neseděly (stejná velikost). Boty jsem vrátil do obchodu.
Laciné boty a tomu odpovídající laciná kvalita. Umělá kůže. Boty hrozně kloužou na jakémkoliv kluzčím povrchu. Kovová očka na tkaničky se brzy vyrvou z boty. V rodině jsme si je koupili dva a oba stejná zkušenost.
Nedoporučuji kupovat.
Původní nadšení z pohodlnosti bot vystřídalo naprosté zklamání, boty neskutečně vržou. Podešev a na ni navázané vrstvy jsou špatně vyrobeny a vrzání neustává ani po delší době používání.
Mam uz druhe a ano casem se polamou v ohybu ale jinak fajn boty..
Od značky Salomon jsou to již čtvrté boty co nosím a dovolím si tvrdit, že zatím ty nejlepší. Cena odpovídá použitým materiálům a zpracování.
pohodlná a lehká obuv
Po první chůzi v dešti popraskaly
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »